Szórakozás

A Star Academy énekesei még nem tudják, hogy senki sem kíváncsi rájuk

Hiába száműzte a TV2 először a késői órákra beköltözés tehetségkutatójának napi összefoglalóit, annyira rosszak voltak a nézettségi adatok, hogy jövő héttől már csak a szombati élő show-val jelentkeznek.

Október 3-tól a napi összefoglalók megszűnnek, azonban a Star Academy énekesei ugyanazt a felkészítést kapják az Akadémián, mint eddig, azaz a zsűritagok és a tanárok folyamatosan foglalkoznak velük. A hét fontosabb eseményeinek összefoglalóját a szombati adásba szerkesztve láthatják majd a nézők

– közölte a napokban a csatorna sajtóosztálya.

A Blikk azonban úgy tudja, hogy a műsor miatt 100 milliót bukó TV2 az online felületre továbbra is készít majd tartalmakat. Az viszont biztos, hogy a Star Acadamey versenyzői egyelőre semmit sem tudnak a történtekről és arról, hogy valójában senki nem kíváncsi a mindennapjaikra.

Az Akadémia lakói a kellő időben tájékoztatást kapnak, bár az ő életüket, felkészülésüket ez jelentősen nem befolyásolja. Ez a hét a megszokott módon telik, a továbbiak menetéről, az esetleges szabályváltozásokról a szombati élő show-ban minden elhangzik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik