Szórakozás

Tovább megy az adok-kapok Majka és Schobert Norbi között

“Húsz perccel a posztom után mar csörögtél is, és azt kérdezted – Tesó mi olyan jóban vagyunk? Miért? Én azt mondtam olyan jóban sose voltunk , hogy ha marod a szülővárosom én ne álljak ki mellette. Aztán most két nap múlva írtál rólam egy olyan bűnlajstromot amitől még Hannibal Lecternek is összeszorul a gyomra. Azonban felmerült bennem egy kérdés. A leírtak alapján nem az elmúlt két napban kezdtél rólam így vélekedni. Ha eddig is így gondoltad, akkor hogy voltál ilyen jóban egy ilyen szar emberrel, mint én??? “ – írja többek közt Majka abban a hosszú posztban, amelyet Schobert Norbi újabb kirohanására reagálva tett közzé Facebook-oldalán.

Néhány napja ugyanis Schobert Norbi kijelentette, nem jött be neki Bulgária, mert olyan volt, mint Ózd, csak tengerparttal. Mindezt nem hagyta szó nélkül a város polgármestere, de Majka sem. A rapper odaszúrt kicsit a fitneszgurunak, amire Norbi szinte azonnal reagált közösségi oldalán; két nappal később pedig gondolt egyet, és regénnyi hosszúságban, durván személyeskedő hangnemben nekiment Majkának. Aki persze, hogy újabb nyílt levélben válaszolt. Úgy tűnik, igazi végtelen történetnek lehetünk szemtanúi.

Érdekes kérdés, hogy szeretném e azt, hogy mindennap jöjjön hozzánk a Nébih, de egyébként jöhet! Mi ezt megoldjuk azzal, nálunk az van az ételben amit ráírunk a papírra. Sőt!! Szégyellem magam, de mi azt se ígérjük a vevőinknek, hogy fogyni fognak ha nálunk esznek! Inkább hízni. Bocs.
10. Azt mondod, a havi fizetésemből az egész családot meg rokonságom el tudnám vinni a Maldív-szigetekre. Ez megint ékes bizonyítéka annak, hogy teljesen elvesztetted a külvilággal a kapcsolatod. Norbi most kapaszkodj meg egy barackos túrósba mert lehet nagyon mélyre ütök azzal amit mondok de:
ÉN NEM TUDOM AZ EGÉSZ ROKONSÁGOM ELVINNI MALDIVRA A HAVI FIZUMBOL …
Egy : sokan vagyunk, kettő :kib*szott drága hely a Maldív. De hát ennyit érek…
11. Azt mondod testőrökkel járok koncertezni ellenben veled. Ez igaz. Ha fellépni megyünk akkor 2 biztonsági emberünk van, aki a stáb 14 tagjáért felel. Persze nyilván más helyzetben vagyunk mert mi általában este/ éjszaka alkoholt fogyasztott vitézeknek adjuk elő a művészetünket, téged meg maximum megtámad 50-60 fogyni vágyó kismama bedurrant combhajlító izmokkal az aerobik óra után.
Szóval Norbikám. Elég lett volna egy sima “elb*sztam bocs” is…”

– írja Majka, akinek teljes bejegyzése IDE kattintva olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik