Szórakozás

Rosszul esett Szabó Zsófinak, hogy csalódtak benne

Szabó Zsófi és párja, Zsolti múlt héten a finálé előtt estek ki az RTL Klub Nyerő Páros című műsorából. Nem kérdés, hogy ők voltak a beköltözős celeb vetélkedő egyik legmegosztóbb párosa: önmagukat adták, de ezzel nem várt visszatetszést váltottak ki a nézőkből.

“Nagyon sok olyan rajongóm követőm írt a Facebookon, akik csalódtak bennem. Nem mondom, hogy nem fáj, de nem igazságos ez, hogy elképesztő üzenetet kaptam. Nagyon-nagyon rosszul esett. Sokan azt mondják, hogy ne foglalkozzak vele, de nem tudok nem foglalkozni vele. (…) Én ugyanaz a lány vagyok, aki műsor előtt bement. Én ott nem fordultam ki magamból. Egyszerűen csak az emberek számára meglepő az, hogy ha szembetalálkoznak olyan dolgokkal, amit más ki mer mondani”

– mondta a Story Extra riportjában Zsófi, aki a hazaköltözést követő hidegzuhany ellenére szép elmékként gondol vissza a játékban töltött 19 napra. Annyit azonban sajnálnak, hogy nem tudják megmutatni saját szemszögükből ezt az időszakot, hiszen ők nagyon jól érezték magukat a villában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik