Szórakozás

Kicsi Óriások: Tóth Vera és csapata búcsúzott

Múlt héten még a tabella élén járt, most azonban már csak az utolsó helyen végzett Tóth Vera és csapata, a Vagányok, így most vasárnap nekik kellett egy időre elbúcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától. Már csak három csapat maradt versenyben az RTL Klub tehetségmutató show-jában: Kiss Ramóna és a Lázadók, Oláh Gergő és a Fenegyerekek, valamint Kovácsovics Fruzsi és a Kisördögök.

Földes Eszter, a zsűri egyetlen női tagja már előre jelezte, ezen a héten még szigorúbban fogja pontozni a gyerekek produkciót. Spáh Dávid is hangsúlyozta, hogy most mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából ahhoz, hogy a többiekhez képest kiemelkedő előadást tudjon nyújtani.

A vasárnapi adásában ezúttal Tóth Gabi beszélgetett a kistehetségekkel, akik nem kímélték az énekesnőt: kendőzetlen őszinteséggel faggatták arról, hogy például miért váltogatja olyan sűrűn a frizuráit, vagy mit csinálnak szabadidejükben szerelmével, Molnár Tibivel, aki egyébként a legutóbbi adásban búcsúzó Torpedók csapatkapitánya.

Az extra-produkciók keretében Dér Heni és Takács Nikolas segítették a kicsiket, a Kicsi Óriások táncosai közös koreográfiával érkeztek, az ovisok pedig Spice Girl-csapatként nyűgözték le a zsűrit.

A zsűri által utoljára kiosztott extra-pont végül megfordította és el is döntötte az estét: az énekesek közül ugyanis Peti, a Kisördögök énekese lett kiemelve, aki ezzel megmentette csapatát a kieséstől. Meglepő módon így az este végére az elsőkből lettek utolsók.

Tóth Verának és csapatának, a Vagányoknak kell tehát egy időre búcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától, az utolsó adásban azonban ők is visszatérnek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik