Szórakozás

Star Academy: Pádár Alexandra élő adásban csókolta szájon Vastag Csabát

Egészen szürreális események történtek a Star Academy szombat esti élő showjában. A tehetségkutató legbevállalósabb énekesnője, Pádár Alexandra egy Edit Piaf dallal állt színpadra, ami annyira jól sikerült, hogy a maximális 100 pontot és állva tapsot kapott produkciójára.

Eddig még egy teljesen átlagos tehetségkutatónak tűnhet a dolog, de aztán az értékelésnél jöttek a furcsaságok. Majka például már annyira rosszul érezte magát, hogy Ördög Nóra és Alexandra is felétornyosul, hogy hozott magának egy sámlit és azon állva folytatta a beszélgetést.

Vastag Csaba aztán az egekig magasztalta az előadást és tanácsolta a lánynak, hogy ne bánjon meg semmit, – utalva ezzel arra, hogy kamerák előtt szexelt az akadémián – végezetül közölte:

Jól áll neked a francia.

A poénos beszóláson persze mindenki nevetett, Alexandra pedig odaszaladt a tanárok asztalához. Vastag Csaba tárt karokkal várta, de ölelés helyett egy csókot kapott a szájára, ami miatt teljesen zavarba jött. Miközben mindenki hüledezett és az ítész a szavakat kereste, addig Pádár magyarázatot adott:

Ez meg neked volt egy francia.

Majka pedig hamar megtalálta az esemény pozitívumait:

Csabi, életedben először megúsztad ötezren belül…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik