Szórakozás

Schobert Norbi durván kiosztotta Majkát

Néhány napja annak, hogy Schobert Norbi kijelentette, nem jött be neki Bulgária, mert olyan volt, mint Ózd, csak tengerparttal. Mindezt nem hagyta szó nélkül a város polgármestere, de Majka sem. A rapper viccesen odaszúrt a fitneszgurunak. Norbi szinte azonnal reagált közösségi oldalán és elmondta, hogy hasonlatával nem állt szándékában lenézni Ózdot. Most, két nappal később pedig gondolt egyet és regénynyi hosszúságban, durván személyeskedő hangnemben nekiment Majkának.

Felhívtalak, mert nem értettelek, hiszen Ózdot iparvárosi példának hoztam fel egyéb jelző nélkül. Szerinted ez lenéző az ottani honfitársaidnak, mert szerinted a magamfajta csak lenézve gondolhat a munkásemberre? Te 2003 óta azon pörögsz büszkén, hogy kitörtél onnan és havi súlyos milliókért celebkedhetsz a tévében a kohó füstjét drága lakóparkra és luxusterepjáróra cserélve. Miért nem laksz ott?

Én munkásember vagyok most is, csak az 52 bérgyártómmal, a 120 boltommal kb. 1000 munkahelyet és családot tartok fent. Te hány családnak adsz enni Kistesó? Nálam ezerszer jobban akarsz a felső tízezer fényében tündökölni, mert engem nem érdekel. Én a mai napig, túl egy elcseszett szívműtéten tornaruhában megyek a kisemberek közé és nem testőrökkel, mint Te a fellépésen. Nem a pénzért teszem, hiszen tudható, hogy nem a hakni a bevételi forrásom.

Te a betűket tanultad amikor én gimnáziumba mentem. A nyolckerben a Faterral túrtam a lefolyókat, amikor először felsírtál. Fegyverrel álltam őrségben, amikor felsős lettél. Senki nem segített, de leérettségiztem, diplomát szereztem és szívből remélem, legalább az egyik Neked is meglesz. Akkor nem fogod a bolgár népet bulgárnak nevezni, ahogy a posztodban tetted

– írta a Facebookon Norbi, akinek teljes bejegyzése IDE kattintva olvasható el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik