Szórakozás

Nótár Mary mégsem terhes?

A mulatós énekesnő a pénteki Mokkában jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Nótár Mary terhessége még csak az ötödik hétnél tart, és habár a celebek rendszerint az utolsó pillanatokig igyekeznek titkolni a babavárást, ő úgy érezte, hogy muszáj világgá kürtölnie boldogságát.

Valami azonban nem kerek a törénetben. Nótár menedzsere, Lakatos Róbert semmit sem tudott az egészről és amint azt a Borsnak elmondta, ő is csak a sajtóból értesült a hírről.

Az utóbbi időben tőlünk függetlenül zajlottak Nótár Mary körül a történések. Nincs rálátásunk, sem befolyásunk, így kommentálni sem tudjuk az eseményeket.

Az énekesnő sajtósa – aki azóta fel is mondott, mert nem szerette volna kockára tenni szakmai hitelességét – pedig egyenesen megkérdőjelezte a hír igazságtartalmát. Kiss Zsuzsanna egy újabb vizsgálattal szerette volna megerősíteni a baba érkezését, mert olyan híreket kapott, hogy Mary talán nem is állapotos, de a sztár nem volt együttműködő.

Mindeközben a közösségi oldalakat is ellepik az olyan kommentek, amelyek szerint a terhesség csak egy hazugság, sőt a hozzászólók közül többen az énekesnő szexuális beállítottságát is megkérdőjelezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik