Szórakozás

Intim képeket loptak el Pippa Middleton mobiljáról

Pippa Middleton (Pippa Middleton)
Pippa Middleton (Pippa Middleton)

Több ezer fotót, köztük számos intim felvételt lopott el egy hacker Pippa Middleton mobiltelefonjáról – közülte az MTI. Az ügyben rendőrségi vizsgálat indult. A képtolvaj a fotókat a The Sunnak ajánlotta fel “minimum 50 ezer font” (18 millió forint) ellenében. A tettes azt állította, hogy Pippa Middleton telefonjának feltörésével háromezer képhez jutott hozzá, köztük olyanokhoz, amelyeken a hercegi sógornő éppen esküvői ruhákat próbál. Más fotókon Pippa vőlegénye, a 40 éves James Matthews látható ruhátlanul, és vannak a képek között olyanok, amelyek Vilmost és feleségét, valamint gyermekeiket ábrázolják.

A tolvaj – aki egy bonyolult, kódolt üzenőrendszeren kommunikált a szerkesztőséggel, hogy ne lehessen nyomára akadni – bizonyítékként több képet elküldött emailben a lapnak. A The Sun szerint ez az eddigi legnagyobb olyan adatlopási ügy Nagy-Britanniában, amely a brit társasági és közélet egyik legismertebb tagját érinti.

A lap közölte, hogy nem állt szándékában üzletet kötni a képtolvajjal, ellenben azonnal értesítette Pippa Middletont, a család pedig köszönetet mondott, és a rendőrséghez fordult. A Scotland Yard szombaton hivatalosan bejelentette, hogy vizsgálatot indított az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik