Szórakozás

Csisztu Zsuzsa pont azt csinálja majd, amit Friderikusz

Péntek este új műsor debütált az ATV-n Csisztu24 néven. Már a cím is sokat sejtet: a produkció lényege, hogy a műsorvezető, Csisztu Zsuzsa 24 órára elvonul aktuális sztárvendégeivel, hogy minél többet tudjon meg róluk.

Nem hangzik ez ismerősen? A TV2-n futó Összezárva Friderikusszal koncepciója is éppen ez volt, csupán annyi a különbség, hogy amíg Friderikusz egy berendezett stúdióban faggatta a celebeket, addig Csisztu egy wellneshotelben tölti el az időt vendégeivel. Az első műsorban Molnár Anikóval és Berki Krisztiánnal beszélgetett.

Mindig is érdekelt, hogy vajon kinél mennyi idő kell ahhoz, hogy megvillanjon az igazi személyisége. Azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban nagyjából bejöttek a számításaim, hiszen néha a legváratlanabb pillanatban fordultunk át öniróniából egy-egy drámai vallomásba. Egy szemernyi kétség sincs bennem, hogy ezek a hirtelen érzelmi váltások a nézőkben is maradandó nyomokat fognak hagyni

– mesélt az Origónak Csisztu.

Mindezen talán meg se kéne lepődni, hiszen mostanában elég nagy az átjárás a két csatorna között. Csisztu eleve a TV2-höz csatlakozó Ábel Anitát váltotta le tavasszal, a Nő háromszor című műsorban. Nemrég az is kiderült, hogy a kereskedelmi adónál megbukott Hajdú Péter az ATV-re költözteti a Frizbit. A nagy nyilvános kifakadás után pedig az is valószínű, hogy Friderikusz Sándort ismét összezárja a TV2 a celebekkel, főleg azok után, hogy az ATV megszűntette a műsorát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik