Szórakozás

Ózd polgármestere kiosztotta Schobert Norbit

A fitneszguru bulgáriai nyaralásáról mesélt az egyik bulvároldalnak. Elmondta, hogy nem igazán tetszett neki a hely, mert olyan volt mint Ózd, csak éppen tengerparttal. Ez a kijelentés azonban kiverte a biztosítékot a város polgermesterénél, aki közösségi oldalán osztotta ki Schobert Norbit.

Az ózdiak ma megdöbbenve nézték azt a videót, amelyben negatívan nyilatkozol városukról, és azt a Balkánhoz hasonlítod. Az ózdiak képviseletében ezért szeretnélek meghívni Ózdra, hogy saját szemeddel lásd, milyen a város, amit talán nem ártott volna megtenni, mielőtt ilyen nyilatkozatot teszel. Tudod, sok-sok magyarországi város küzd azért, hogy a róla alkotott kép pozitív legyen, erre pénzt költ a költségvetéséből, többek közt Ózd is. Egy-egy ilyen kijelentés viszont ismert emberektől nagyjából feleslegessé teszik a küzdelmet

– kezdte Janiczak Dávid.

A látogatás során lehetőséged lenne megtekinteni az új Norbi Update boltot is, amely nemrég nyílt a városban. Esetleg ha már erre jársz, elnézést is kérhetsz az ózdiaktól, amiért szeretett városunkat nyilvánosan úgy minősítetted, hogy a városról csak a médiában szerzett, vagy másoktól hallott információkkal rendelkezel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik