Szórakozás

Megvannak a Nyerő Páros győztesei

Többhetes összezártság, rázósabbnál rázósabb feladatok, és egyre növekvő feszültség után véget ért az RTL Klub celebrealityje. A Nyerő Páros utolsó, immár élő adásában a fináléba jutó két páros, Peller Anna és Lukács Miklós, és Valkó Eszter és Radócz Péter várta nézők szavazatait, miközben a játékból Sebestyén Balázs vezetésével és a már kieső párok részvételével visszaidézték – és persze kibeszélték – az eddig történteket. Többek közt Kabát Peti is bocsánatot kért Annától, Szabó Zsófi pedig igyekezett kimagyarázni azt, hogy miért is nevetett a roppant kínos incidensen.

A két döntős párosnak persze még egy utolsó játékban is meg kellett küzdeni egymással. Az emlékbányászat nevű feladatban a férfiaknak jégtömbökből kellett időkapszulákat kiszedniük, amelyekben különböző összegek szerepeltek. Annak megfelelően pedig a pár női tagjának kellett egy-egy műsor korábbi pillanatát felelevenítő kérdésre válaszolni. A fordulót Annáék nyerték, így a gondosan gyűjtögetett pénzösszeg részükről már három és félmillió forint fölé emelkedett.

Az utolsó rész elején a korábban már kiesett párosok mondták el véleményüket arról, hogy szerintük ki érdemelné meg jobban a fődíjat. Gergely Róberték Annáékra, Kabát Petiék Eszterékre, Király Petiék Annáékra, Pumped Gabóék Annáékra, Szabó Zsófiék Eszterékre, Papp Gergőék pedig Annáékra adták a voksukat.

A finalisták kortesbeszédei után aztán végre a nézők döntésére is fény derült. Ennek értelmében pedig a játékot toronymagasan – a szavazatok 92,4 százalékával! – Peller Anna és Lukács Mikike nyerte meg.

Peller Anna és Lukács Miki hatalmas fölénnyel megnyerte a játékot. Gratulálunk Nekik! 😍 #nyerőpáros

RTL Magyarország (@rtlmagyarorszag) által közzétett fénykép, 2016. Szept 23., 11:42 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik