Szórakozás

Ernyei Béla úgy érzi, nem forgathat magyar filmet, mert “nincs benne a brancsban”

A 74 éves színész és 38 évvel fiatalabb felesége a Story Extra kamerái előtt mutatták be bécsi és budapesti otthonaikat, és meséltek hamarosan épülő, Budapest környéki villájukról is, sőt azt is elárulták, több mint nyolcéves házasságuk alatt soha egy vita vagy veszekedés nem volt még közöttük.

A kép, ami rólunk kialakul, az elsősorban az volt, hogy: ja, hahaha. Majd eltelik 8,5 év és azok, akik nevettek, azok nagyjából már nincsenek együtt; és ahogy befogadtak minket, úgy elhitték azt a filozófiát is, hogy így is lehet élni” – mondta el az éppen kilencedik könyvén dolgozó Ernyei Béla, aki a riportban azt is elárulta, hogy bár hiányzik neki a filmezés, és szívesen forgatna újra itthon, miért nem tűnik fel mégsem a hazai mozikban.

 “Itthon? Egyetlen forgatókönyvet nem kaptam, senkinek nem vagyok az ismerőse. Nem vagyok abban a brancsban benne, amiről tudjuk, hogy kb. 18 színész csinál Magyarországon 15 filmet egy évben, minden évben ugyanaz a 18, és ebbe én nem tartozom bele”

– véleményezte helyzetét a színész, aki pedig szeretné azt is bizonyítani, hogy nem érdemes őt beskatulyázni szépfiúként, sokkal inkább karakterszerepekben szeretné megmutatni  magát. 

 “Na most az életben a jóképűség egy nagyon nagy előny, a színpadon és a filmben, hacsak nem amerikai színész az ember – ami nem vagyok és már nem is leszek – egy óriási hátrány. Ugyanis a jóképű az a szinonimája annak, hogy buta, hogy felületes, hogy nem elmélyülő” – fejtegette Ernyei, aki a fenti videóban azt is elárulta, feleségével gyerek nélkül teljesnek érzik az életüket, de ha mégis érkezne a baba, azt is boldogan fogadnák.

Olvasói sztorik