Szórakozás

Egymásnak esett Majka és Schobert Norbi

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Schobert Norbi a napokban bulgáriai nyaralásáról mesélt egy interjúban, ahol elmondta, hogy nem igazán tetszett neki a hely, mert olyan volt mint Ózd, csak éppen tengerparttal. Ez a kijelentés azonban kiverte a biztosítékot a város polgármesterénél, aki közösségi oldalán osztotta ki a fitneszgurut.

Később pedig az ózdi rapper, Majka is beszállt a buliba, és a Facebookon nyílt levelet tett közzé az Update atyjának címezve.

Kedves Schobert Norbi!
Nem tudok szó nélkül elmenni amellett ,h milyen degradáló kijelentéseket teszel kicsiny kis otthonomra. Kezdjük a legelején azzal , h nyilván szerettél volna vicces lenni a riportban, de hidd el nem haragszunk ha legközelebb szimplán csak válaszolsz. Nem azért szerettünk eddig sem mert Bödőcs Tibor féle poénokkal brillíroztál. Elég nekünk a kenyered, meg a puding. Kis igényű emberek vagyunk, mi elhisszük amit mondasz, mégha a versenyhivatal néha nem is.
Nem tagadom. Igazad van!! Ózd egy picit sem olyan, mint amilyen helyekhez szoktál mióta jobban megy, de ha visszanézel a múltadban talán eszedbe jut néha az a kövér kisfiú, aki régebben nem porschéval járt, és sokat bántották kinézete miatt. Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd -Monaco -Maldív szigetek tengely iránt. (…)

…tisztelettel kérlek egy városnyi ember nevében, h vagy kérj elnézést, vagy mindenkit vendégelj meg egy alacsony szénhidrát tartalmú kakaós csigára. Köszönöm. Péter az ózdi…”

– írja többek közt a rapper-műsorvezető. (A teljes poszt IDE kattintva olvasható.)

Schobert Norbi aztán igen hamar egy élő bejelentkezésben reagált a kritikákra, a videóban Majkát és Janiczak Dávidot is megszólítva.

“Az a baj, hogy Magyarországon már mondani sem lehet semmit, mert az a baj, hogy mindenben a negatívumot látjuk. Kedves ózdi Polgármester úr, kedves Majka, kedves mindenki, ha félreértettétek, akkor ne haragudjatok. A szándékom nem terjedt ki arra, hogy bárkit is megsértsek. Soha többet nem mondok hasonlatot, de azért keressétek már meg azt a negatív szót, amit használtam, vagy használhattam volna, és nem használtam ebben az esetben” – mondta el a fitneszguru az alábbi felvételen, ahol egyébként nagyon alaposan elmagyarázza azt is, hogy csupán a gyárakkal és építkezésekkel telezsúfolt tengerpart juttatta eszébe az egykor iparvárosként emlegetett Ózdot, és nem találta a bolgár üdülőhelyen azt a romantikát, ami például Horvátországban megtetszett neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik