Szórakozás

Az FBI vizsgálja ki Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazását

Körvonalazódni látszik, hogy Angelina Jolie miért adta be a válópert Brad Pitt ellen. Tegnap kiderült, hogy a színész egy héttel ezelőtt erőszakosan viselkedett egyik gyerekével, amit egy névtelen szemtanú jelentett be a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnál.

Pitt állítólag ittas állapotban kapott dührohamot magángépükön, ez alatt pedig verbálisan és fizikálisan is bántalmazta Jolival közösen örökbefogadott fiukat. A TMZ úgy értesült, hogy a gyerekvédelem már kihallgatta az ügyben Angelinát és azt tervezik, hogy a gyerekeket is bevonják a vizsgálatba. Eközben a rendőrség hivatalból eljárást indított Brad Pitt ellen. Az első hírek legalábbis ezt állították. Később aztán tagadták a dolgot.

Most azonban megint úgy áll a dolog, hogy mégis zajlik a nyomozás, csak éppen nem a rendőrség, hanem az FBI vizsgálódik az ügyben, mivel a légtérben történt incidensekre más jogszabályok vonatkoznak.

Mivel az Egyesült Államok légterében történt esetekre különleges jogszabályok vonatoznak, így arra a repülőre is, ami Mr. Brad Pittet és gyermekeit szállította, az FBI folytatja az ügyben a vizsgálatot, illetve a további tények és bizonyítékok begyűjtését

– nyilatkozta a Varietynek az FBI.

Valószínűleg arra sem kell sokat várni, hogy újabb részletek derüljenek ki az esetről, a US Weekly információi szerint ugyanis a magángép be volt kamerázva, így a felvételek alapján tisztázódhat majd a helyzet.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik