Szórakozás

VV Zsófi előtt nagy modellkarrier állhat

A VV8 Zsófija nem sokáig élvezhette a villalétet, egy hét után ugyanis a nézők szavazatai alapján elsőnek neki kellett távoznia az RTL Klub valóságshow-jából. A villából való távozása után viszont nagyon hamar profi segítségével akarta kideríteni mit tartogathat számára a modellszakma, és a Story Extra kameráinak kíséretében Sütő Enikőhöz látogatott el.

“Igazából reménykedek, hogy az Enikő jót, pozitív dolgokat fog rólam mondani. Remélem tetszek neki, és remélem lát bennem bármilyen fantáziát a modellkedéssel kapcsolatban” – állt az egykori villalakó az ismert modell kritikája elé. 

“Nagyon szép ideális arányaid vannak. Gyönyörű a szád, de egy picit a fölsőből lejjebb vennék. Gyönyörű a szemöldököd, gyönyörű a tekinteted, a szemed. Tisztaság sugárzik belőled. Szép a hajad, és lapvetően én természetes lánynak látlak. (…) Szerintem a bátorság az minimum, illetve az az elképzelés, hogy világsztár leszek. Ezzel nincsen semmi baj, én csak az óvatosságot emelem ki ebben a kérdésben” – mondott Enikő végül csupa jót a lányról, akinek szerinte Magyarországon biztosan, de Japánban és Kínában is lehet esélye befutni.

Olvasói sztorik