Szórakozás

Szabó Zsófiék a finálé előtt távoztak a Nyerő Párosból

A korábbi civakodás, a legújabb összecsapás – ami ezúttal egy extrém háztartási verseny formájában tette próbára a versenyzőket – és egy-egy romantikus vacsora után Sebestyén Balázs megkérdezte Peller Annáékat, hogy kivel játszanák szívesebben a döntőt. Mikike Valkó Eszteréket választotta, mert szerinte ők egy kicsit gyengébb párosnak bizonyultak. Balázs aztán persze átadta a levelet, amiből kiderült, hogy ténylegesen kik is jutottak be a végső döntőbe.

Web

Így a celebek megtudhatták, hogy Szabó Zsófi és Zsolti 7:52 perc alatt teljesítették a játékot, Eszter és Péter pedig 7:01 perc alatt tudtak végezni a feladattal. Ennek értemében pedig Valkó Eszter és Péter jutott be a fináléba.

A távozni kényszerülő Szabó Zsófi az interjúban csalódottan számolt be arról, hogy végig azt hitte, ők jutnak tovább, és nagyon rosszul érinti,hogy az utolsó körben kiestek.

„Számomra olyan volt az eredményhirdetés, mint egy jeges víz a nyakamba. Nem akartam azzal szembenézni, hogy a döntőbe jutást elveszíthetjük” – mondta el a szőke műsorvezető.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A Nyerő Páros fináléjában szeptember 23-án a végső döntést a nézők hozzák majd meg – hiszen bárki szavazhat az élő finálé alatt a két döntős párosra az RTL24 applikáció segítségével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik