Szórakozás

Nótár Mary első gyermekét várja

Nótár Mary (nótár mary, )
Nótár Mary (nótár mary, )

A 31 éves énekesnőt kora miatt az utóbbi években állandóan azzal a kérdéssel bombázták, hogy mikor szül gyereket. Nótár Mary azonban mindig azt mondta, hogy csak akkor vállalkozik az anyaságra, ha a párkapcsolata és anyagi helyzete is biztos lábakon áll. Úgy tűnik, most mindez beteljesült, hiszen az énekesnő terhes.

Nagy vágyam volt, hogy anya lehessek, de kellett hozzá a biztos társ és persze az is, hogy elérjem azt álmom, kar­riert építsek mint énekesnő. Fontos volt számomra, hogy megvalósuljon annak a feltétele, hogy gyermeket vállalhassak, és ennek most jött el az ideje

– mondta a Blikknek a mulatós sztár, aki hamar rájött a jelekből, hogy hamarosan anyauka lesz.

Mivel nem vagyok az a típus, aki csak úgy rosszul lesz, így elég egyértelmű jelnek tűnt a reggeli émelygés. Be kell vallanom azonban, hogy amikor megbizonyosodtam róla, hogy tényleg babát várok, először megijedtem. De ezt nagyon gyorsan fel is váltotta a határtalan öröm és boldogság, amit érzek és érzünk mind a ketten, a párommal, Dáviddal.

Nótár Mary egyelőre családjával sem osztotta meg a nagy hírt, egy közös vacsorán akarják bejelenteni mindenkinek, hogy május végén érkezik a trónörökös.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik