Szórakozás

Megszólalt Brad Pitt állítólagos szeretője

Még két teljes nap sem telt el azóta, hogy a hollywoodi álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt bejelentették: elválnak, de a sajtóban újabb és újabb pletykák kaptak szárnyra. Habár a hír bejelentésekor a színészpár nem említette, hogy házasságuk végét egy harmadik fél jelentette volna, mégis sokan úgy gondolják, hogy Pitt félrelépése miatt ment tönkre a kapcsolat.

A színészt kolléganőjével, Marion Cotillarddal hozták össze a lapok, akivel Brad a Five Seconds of Silence című közös filmjük forgatásán ismerkedett össze. Mindezt a színésznő  sem hagyhatta szó nélkül, ezért Instagram oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. Elmondta, hogy rendszerint nem foglalkozik a hasonló pletykákkal, de ez az eset egyre csak generálja az újabb és újabb hazugságokat, ráadásul nem csak rá, de szeretteire is komoly hatással van, így most először és utoljára tisztázza a nevét.

Először is, évekkel ezelőtt már megtaláltam életem férfiáját, aki a kisfiam és nem mellesleg a már úton lévő közös gyermekünk apja. Ő a szerelmem, a legjobb barátom és az egyetlen, akire szükségem van. (…) Végül pedig Angelinának és Bradnak – akiket mélységesen tisztelek – őszintén kívánom, hogy békére leljenek, ebben a viharos időszakban

– írta Cotillard.

Getty Images
Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik