Szórakozás

Megszólalt a rendőrség Brad Pitt állítólagos gyermekbántalmazási ügyében

Ma délelőtt bejárta a világsajtót a hír, miszerint az Angelina Jolie-tól válófélben lévő világsztárt feljelentették a gyermekvédelemnél, és ügyében már a rendőrség is nyomoz.

Web

A TMZ celebportál szerint ugyanis egy héttel ezelőtt a nyolctagú Jolie-Pitt família magángéppel utazott, egy szemtanú szerint pedig Brad Pitt verbálisan és fizikálisan is bántalmazta a gyerekeket, sőt, a landolás után sem hagyta abba a kiabálást és az őrült viselkedést. A lap tudni vélte, hogy a Los Angeles-i gyermekvédelmi szolgálat már kihallgatta az ügyben Jolie-t, és várhatóan a gyerekeket is bevonják a vizsgálatba.

Ezzel szemben a PageSix legfrissebb információja az, hogy szó sincs semmiféle vizsgálatról és nyomozásról; a rendőrség ugyanis egyértelműen cáfolta azt, hogy bármilyen eljárás lenne folyamatban a színész ellen.

“Nem igaz, nincs semmiféle nyomozás vagy vizsgálat Brad Pitt ellen” – mondta el a Los Angeles-i rendőrség részéről Barry Montgomery őrmester a portálnak, miközben egy Fox News-nak nyilatkozó rendőrtiszt azt is hozzátetette, hogy azt azonban nem árulhatják el, hogy más kormányzati szerv folytat-e vizsgálatot a színész ellen.

Egy Brad Pitthez közel álló forrás szerint – érthető módon – a színész nagyon komolyan veszi az ügyet, és állítja, nem követett el visszaélést a gyerekeivel kapcsolatban, és nagyon sajnálatosnak tartja, hogy hogy a nyilvánosság felé továbbra is igyekeznek őt a lehető legrosszabb színben feltüntetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik