Szórakozás

Brad Pitt bántalmazhatta a gyerekeket

Angelina Jolie ugyan nem közölte a nyilvánossággal, hogy miért adta be a válópert Brad Pitt ellen, de a sok pletyka között felmerült az is, hogy a színész nem bánt jól a gyerekekkel, és viselkedése, valamint alkohol- és marihuána fogyásztása rossz hatással volt a család életére.

Most úgy tűnik, hogy mindennek lehet alapja. A TMZ ugyanis megtudta, hogy a világsztárt feljelentették a Gyermekvédelemnél, így az ügyben már a rendőrség is nyomoz. Egy héttel ezelőtt a nyolctagú Jolie-Pitt família magángéppel utazott, egy szemtanú szerint pedig Pitt verbálisan és fizikálisan is bántalmazta a gyerekeket, sőt, a landolás után sem hagyta abba a kiabálást és az őrült viselkedést.

A Los Angeles-i gyermekvédelmi szolgálat már kihallgatta az ügyben Jolie-t és várhatóan a gyerekeket is bevonják a vizsgálatba. Minden bizonnyal ez az eset lehetett az utolsó csepp a pohárban a színésznő számára és ezért döntött a válás mellett.

Mindezek ellenére egy Brad Pitthez közel álló forrás tagadja a gyerekbántalmazás vádját, szerinte csak lejáratókampány folyik a sztár ellen.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik