Szórakozás

Damu Roland elbeszélgetett Istennel, így már nem aggódik a jövő miatt

A börtönviselt színész hosszú ideje botrányos magánéletével kerül a címlapokra, ennek azonban vége. Damu Roland azt mondja, végleg maga mögött hagyta a régi énjét. Új ember lett, amit kislányának és Istennek köszönhet.

El nem tudom képzelni, hogy én valaha ittam alkoholt. Volt alkoholista korszakom, ezt nem szégyen kimondani. Nem akarom én ezt senkire se ráfogni, nem akarom ezt senkire sem rákenni. Akkor azt gondoltam, hogy így tudom megoldani az életemet. Annyi történt most, hogy nagyon tudatosan élem az életemet. Ez leginkább annak tudható be, hogy a kislányom most már elmúlt 5 hónapos, úgyhogy nagyon-nagyon észnél kellett lennem. Ezért úgymond a régi életemet, a régi Damu Rolandot sutba dobtam. Utána jött az, hogy elbeszélgettem istennel, és jött egy csomó áldás az életemben

– mondta Damu, akinek nagy tervei vannak. Szeretné megszerezni kislánya, Maya felügyeleti jogát, amiért mindent meg is fog tenni.

Jövőbeni tervem, hogy a Maya hozzám kerüljön. Nagyon jó az, hogy hetente négyszer elmehetek hozzá, és ott lehetek három óra hosszát, de nem ez az élet természetes rendje. Mindent meg fogok tenni, minden követ meg fogok mozgatni azért, hogy a kislányom hozzám kerüljön. Biztos, hogy lesznek harcok, nem fog ez csak így menni. Biztos lesznek olyan emberek, akik majd ezt meg akarják akadályozni. Annyit tudok mondani, hogy hajrá, nem fog sikerülni. Velem van az isten, ez nagyon-nagyon fontos. A másik pedig, hogy pontosan tudom, hogy istennek is ez a szándéka.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik