Szórakozás

Brad Pitt kiakadt attól, ahogy Angelina Jolie a válást intézi

Még csak egy napja került napvilágra a megdöbbentő hír, hogy vége az álompárnak tartott filmcsillagok házasságának, máris háborús helyzet alakult ki a Jolie-Pitt família háza táján.

Web

A Daily Mail információi szerint ugyanis Brad Pitt magánkívül van, és őrjöng azon, ahogy felesége a válást intézi, nem kímélve ezzel hat gyerekük lelki békéjét sem. A színész korában rövid, ám velős közleményt adott ki, amelyben kért mindenkit, hogy legyen tekintettel a család nyugalmára, emellett pedig elárulta azt is, csalódott a történtek miatt.

Később azonban már kevésbé volt nyugodt a filmsztár, akihez eljutottak azok a hírek, miszerint az ő állítólagos alkohol- és kábítószer problémái, és az ezek következtében agresszívvé vált viselkedése vezethetett a válásig, de szó esett már arról is, hogy egy forgatáson Marion Cotillarddal szűrte össze a levet. Pitt állítólag úgy véli, maga Angelina Jolie szivárogtat hasonló információkat, és próbálja őt lejáratni a nyilvánosság előtt, pedig szerinte semmi nem igaz a pletykákból.

Amikor még teljes volt az idill
Amikor még teljes volt az idill

A színész állítólag azon dühöng leginkább, hogy Jolie így rászabadította a médiát a családra, ugyanis a fotósok és az újságírók már teljesen ellepték Los Angeles-i villájuk környékét. Pitt attól is tart, hogy a fals hírek eljutnak majd a gyerekeihez is, akikkel így könnyen meg is romolhat a kapcsolata.

A lap információi szerint a színész – esküvőjükhöz hasonlóan – az egész válást titokban, na és persze békében szerette volna rendezni, de most úgy érzi, felesége ehelyett nyílt csatározásba kezdett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik