Szórakozás

VV8: Esemény utáni tablettát kértek a villába

Zajlanak az események a villa falain belül. A vasárnapi összefoglalóból kiderült, hogy VV Dina a kiesés szélére került pillanatok alatt. A lány Tivyvel és Somával került baráti összetűzésbe, aminek tettlegesség lett a vége. A srácok szokásukhoz híven felbosszantották Dinát, aki néhány kézlegyintéssel és nyaklevessel rendezte a dolgot.

Ezután érkezett egy levél a villába: a többieknek kell dönteniük Dina sorsáról. Engedik, hogy viselkedése ellenére is játékban maradhasson vagy a nézőkre bízzák a döntést. A reality szereplői előbbi mellett voksoltak, ám a megtorlás mégsem maradt el. Az esti kiválasztáson ugyanis Dina kapta a zöld kendőt, így a párbajon végülis a nézők dönthetnek a jövőjéről.

Nem ez az egyetlen esemény ami felbolygatta a villalakók életét. Az egyik lány ugyanis esemény utáni tablettát kért a szerkesztőktől, ám a várakozások ellenére nem Dina és Lóri esett felelőtlenül egymásnak. A hétfői összefoglaló beharangozójából derült ki, hogy Zseraldin segítséget kért. Ami azért is különösen érdekes, mert Tivy eddig határozottan tagadta, hogy csókon és maszatoláson kívül bármi történt volna köztük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik