Szórakozás

Homonnay, vagy Veréb Tamás lehet a Sztárban sztár nagy esélyese?

Vasárnap este már a második adást láthattuk a TV2 “házibulijának” negyedik évadából, és a Sztárban sztár versenyzői – nem beszélve a zsűriről! – ezúttal sem hagyják, hogy könnyezve röhögés nélkül teljen el a képernyő előtt töltött közel három óra.

Web

A hangulatról ezúttal leginkább az MC Hammer bőrébe bújt, “indiai Nagy Ferónak” látszó Homonnay Zsolt gondoskodott; akit nemcsak a Liptai Claudia, Hajós András, Majka és Bereczki Zoltán alkotta ítészcsapat pontozott fel, de versenyzőtársai is fennállva ünnepelték – na és persze a nézők is szép számmal nyomták rá a voksokat.

Az előző szériákból kiindulva pedig ez igen jó ómen lehet a továbbiakra; Bereczki Zoltán, Pál Dénes és Gáspár Laci, azaz az első három etap győztesei mind a műsorfolyam korai szakaszában bizonyították rátermettségüket, a nézők pedig ki is tartottak végig kedvenceik mellett, akik a szerkesztőktől is abszolút jól megformálható, látványos és és szórakoztató feladatokat kaptak az adások során.

Homonnayhoz hasonlóan a fiatal musicalszínész, Veréb Tamás is lenyűgözte már a nagyérdeműt az első adásban is, de vasárnapi Bruno Mars produkciója is elsöprő sikert aratott. Ráadásul jövő héten is mindketten brillírozhatnak: Homonnay Zsolt Eszményi Viktóriaként domboríthat, Veréb Tamás pedig Korda Györgyként fog színpadra állni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik