Szórakozás

Valkó Eszter: Peti beáldozta magát értem

A Nyerő Páros talán egyik legviccesebb celeb párja Valkó Eszter és biológus kedvese, Radócz Péter. Nem sokon múlt azonban, hogy bekerültek az RTL Klub műsorába, ugyanis Peti eleinte nagyon ellenkezett.

“Hiányzott a kép­ernyő. Szerettem volna ebben a játékban szerepelni. (…) Peti nem volt túlságosan elragadtatva az ötlettől, aztán megmutattam neki a reality izraeli verzióját, és az tetszett neki. Kicsit puhítgattam, aztán végül belement. Mondhatni beáldozta magát értem, de szerencsére jól érzi magát a villában. Tudtam róla, hogy kicsit bolondos professzor az én uram, és azt hittem, mindent tudok róla, de még engem is értek meglepetések vele kapcsolatban”

– mondta a Borsnak a régóta babáért küzdő Valkó Eszter, aki a műsorban jól megkínozta a párját, sokszor odamondanak egymásnak, de mégis erős és összetartó a kapcsolatuk.

“Látjuk egymás hibáit, és sokszor nem kellene, de ezeket oda is mondogatom neki, és ő is nekem. Beszólogatunk egymásnak, ez gyakorlatilag a házasságunk része, azonban ha bárki más beszólna a férjemnek, akkor anyatigrisként védeném. Az első pillanattól kezdve erős kötelék van köztünk, és nagyon kellene dolgozni azon, ha ezt valaki tönkre szeretné tenni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik