Szórakozás

Sztárban Sztár: Máris megvan a második kieső

A Sztárban Sztár első adása és kiesője, MÁZS után vasárnap este újabb résszel folytatódott a TV2 celeb átalakító zenés show-ja. A második adásban Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Vásáry André és Veréb Tamás léptek színpadra egy másik ismert énekes bőrébe bújva.

Érdemes kiemelni a Katy Perryként éneklő Muri Enikőt, aki most igazi esküvőjének lefújásával alig pár hónappal mégis átélhette színpadi menyegzőjét. Igaz, a látványos és mozgalmas produkció csak mérsékelten nyerte el a zsűri tetszését.

A héten még mindennél jobban utált testrésze miatt aggódó Radics Gigi végre megmutatta rövidre nyírt szőke haját, így mindenki láthatta, hogy nincs is különösebb félnivalója a füle miatt. Ráadásul a zsűri imádta az Emeli Sandétól előadott slágerét.

A Sztárban Sztár rejtett tartaléka, Veréb Tamás volt az egyik legjobb Bruno Mars dalával. Lassan kezdhetjük megjegyezni a nevét.

Elképesztő átalakuláson ment át Kocsis Tibi, aki Harangozó Terit személyesítette meg. Érdemes megnézni az X-Faktor győztest kedves nagymamaként nótázni.

Homonnay Zsolt Mc Hammer pörgős dalát adta elő, amitől a stúdióban mindenki megőrült. Bár állítólag hangilag értékelhetetlen volt a produkció, annyira szórakoztató volt, hogy mindenki állva tapsolt neki, és az egyik legjobb pontszámot kapta.

A zsűri és a nézők döntése alapján ezúttal Vásáry André és Kefir kapták a legkevesebb pontot, végül Kefir búcsúzott a Sztárban Sztártól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik