Szórakozás

Star Academy: Megvan a harmadik kieső

Majka igazolt távolléte miatt Ördög Nóra egyedül vezette a TV2 Star Academy szombati élő show-ját, amelyben már csak 15 énekes lépett színpadra.

A játékosok közül legfőképp a többiek által veszélyzónába küldött Illés Adrián és a zsűritagok szerint a héten leggyengébben teljesítő Balog Brigi aggódhatott veszélyzónásként. Hozzájuk az élő műsorban előadott produkciók összpontszáma alapján harmadikként került kiesés közelbe Szűcs Randy.

A Star Academy szombati adásában egyedüliként kapott száz pontot Pádár Alexandra. A héten érzelmileg mennyben és a pokolban is járó, apró bikiniben napozgató Szandrának ez is segíthetett is abban, hogy mindent beleadjon a produkciójába.

A zsűri pontszámai alapján leggyengébben a svéd óvónő, Streiffert Hanna teljesített. Az Ace Of Base együttes dalát előadó lány az értékelés szerint túlságosan cuki volt, ami miatt unalmassá vált a produkciója, ez 77 pontot hozott neki.

Az eddigi abszolút kedvenc, Szőcs Reni azonban ezúttal sem okozott csalódást, Lara Fabian szerelmes slágerével toborzott újabb rajongókat maga köré.

Hegyi Dávid pedig ezen az estén énekelt először magyarul a TV2 beköltözős tehetségkutatójában, Demjén Ferenc slágerével 86 pontot gyűjtött a zsűri által.

Az adás végén a három veszélyzónás játékos közül Illés Adriánt a közönség, Balog Brigit pedig a zsűri mentette meg, így Szűcs Randynek kellett távoznia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik