Szórakozás

Marsi és Palik otthagyták Siófokot

Amikor Marsi Anikó hét év távollét elvállalta a TV2 által felkínált műsorvezetői munkát a Tényekben, neki és családjának fel kellett számolnia külföldi életét. Palik László és a gyerekek nem jöttek haza Anikóval, hiszen Vince és Vilmos tavasszal iskolába járt. Anikó két hónapot töltött a két ország közötti ingázással, minden hét végén repülőre ült, és csak hétfő délelőtt érkezett haza. Megkönnyebbülést jelentett a család számára, amikor a nyári szünet kezde­tekor a fiúk megérkeztek a Balatontól pár száz méterre álló családi házba.

A híradósnak innentől már csak a Budapest–Siófok távot kellett rendszeresen legyűrnie, hogy a szerettei­vel tölthesse az idejét. A ház végre megtelt élettel, de nem sokáig. Az iskola kezdete előtt újabb komoly döntést hoztak. A fiúk nem költöztek vissza külföldre, de a család nem is maradt Siófokon. Ma Budapesten élnek.

“Mindnyájan felköltöztünk a fővárosba, a fiúk itt kezdték az általános iskolát, életükben először járnak Magyarországon suliba. Még óvodások, egy- és négyévesek voltak, amikor elhagytuk az országot, nincs hazai iskolai tapasztalatuk. Egyelőre nagyon élvezik a sulit, sokkal jobban tetszik nekik, mint reméltük”

– mondta a Blikknek Marsi Anikó, aki nem bánta meg, hogy a Tényekben vállalt munkát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik