Szórakozás

Gyorsan megszervezték Szabó Zsófi esküvőjét, de a nászút elmarad

Szabó Zsófi és párja, Kis Zsolt már az év első felében elhatározták, hogy szeretnének összeházasodni. Szándékukat ezt azonban csak nehezen követhették a tettek, hiszen olyan elfoglaltak lettek az év közepére, hogy szinte napot sem lehetett találni, amikor egybekelhetnének.

Mára azonban már minden le van szervezve: Zsófi pár napja kiválasztotta a ruháját, a jegygyűrűt Milánóban vették meg, az esküvő pedig állítólag október első hetében lesz.

“Életem legszebb napjára készülök, mert összeköthetem Zsoltival az életem. Szerencsés véletlenek sorozata vezetett ahhoz, hogy viszonylag rövid idő alatt minden össze is állt az esküvővel kapcsolatban, és minden pont úgy lesz, ahogy azt mindketten meg is álmodtuk. A legjobb barátnőm, Sarka Kata természetesen ott lesz, és a drága keresztfiam, Dávidka és Noncsika is. Azért, mert mostanában nem töltünk fel együtt képeket, nem látnak minket, ugyanolyan jó a kapcsolatunk”

– mondta a Borsnak Zsófi, akinek nászútja azonban a lap szerint elmarad, ugyanis jelenése van az RTL Klubban, egyetlen adást sem hagyhat ki a Story Extra kamerája előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik