Szórakozás

Öngyilkos osztag: saját filmet kap Harley Quinn

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag olyan lett, amilyen, volt, aki rendes fanboyként szerette, a kritika nem volt elragadtatva, a bevételek azért alakulnak, még ha messze nem is eget rengetően. Abban azonban még a legszigorúbb bírálók is nagyjából egyetértettek, hogy Harley Quinn figurája, és az őt játszó Margot Robbie teljesítménye volt a film egyik legüdítőbb eleme. Így aztán nem vagyunk meglepve, hogy a Warner úgy döntött, saját spinoffot készít a karakterről.

Margot Robbie már alá is írt a filmre, de mielőtt a rajongók nagyon dörzsölni kezdenék a tenyerüket: egyelőre annyi biztos, hogy Robbie executive producere lesz a filmnek, arról nem szól a fáma, hogy szerepelne is. Úgy általában nem sokat tudni a projektről egyelőre, azon kívül, hogy ez is egy lépés a DC univerzum kiterjesztésében a már betervezett Csodanő, Az Igazság Ligája, Zöld Lámpás és a Batman mozik mellett.

A Hollywood Reporter úgy tudja, a színésznő produkciós cégén keresztül filmes projektek fejlesztésére és gyártására szerződött a Warnerrel. A megállapodás a Harley Quin-spinoffon túl a Queen of the Air című, egy trapézművésznő életéről szóló életrajzi regény filmre adaptálását is magában foglalja, mely a Warner azon törekvésének része, melyben erős női főszereplőket felvonultató filmek készítésére fókuszál – mint a Csodanő vagy a szintén előkészületben lévő női Oceans 11-film.

margot_robbie_harley_quinn

Robbie már alaposan bedolgozta magát a Warnerbe, a Tarzan legendája és az Öngyilkos osztag mellett a Will Smithszel közös Focus: A látszat csalt is velük készítette, miközben produkciós cége, a LuckyChap egyre több projekten dolgozik, többek között a Terminal című neo-noiron, melyben Margot Robbie a Harry Potter-filmek egykori Neville Longbottomjával, Matthew Lewisszal szerepel. A most érező Harley Quinn-spinoff mindenképp sikerélmény lehet neki, a Suicide Squad óta ugyanis úgy tudni, komolyan kampányol egy különálló Harley-Joker filmért. Így még az sem kizárt, hogy a most bejelentett filmben végül Jared Leto is feltűnik majd.

Forrás: Independent

Olvasói sztorik