Szórakozás
Détár Enikő (détár enikő, )

Jól sikerült Détár Enikő műtétje

24.hu
24.hu

2016. 09. 16. 06:24

Nemrégiben levált egy porc Détár Enikő bal térdében, ami elviselhetetlen fájdalmat okozott neki. A színésznővel nyár elején közölték, hogy műteni kell a lábát, az operációra pedig az elmúlt hetekben került sor.

“Annyira jól sikerült a műtét! Minimális fájdalom maradt csak, elviselhető. Úgy két és fél hete műtöttek, és nagyon gyorsan sikerült regenerálódni. Jó, nem megyek mountain bike-kal fel a hegyre, de a fellépések nem okoznak gondot. Hálás vagyok Béres doktornak, ő végezte ezt a beavatkozást is, és ő műtött nyolc éve is. Olyan sok munkám van! Nem mehetek táppénzre, nem lábadozhatok hetekig. De aztán sikerült Béres doktor úrral egyeztetni. Augusztus 28-án még játszottam, 30-án Tatán megműtöttek. A doktor úr megnyugtatott, hogy sportolók is átesnek ilyen beavatkozáson, és nem sokkal utána már edzenek. Igaza volt, a műtét másnapján már tudtam vezetni”

– mondta a Borsnak Détár Enikő, aki képes lett volna már a műtét után hazaautózni, de mivel altatták, 24 órát bent kellett töltenie a kórházban.

Adódik a kérdés, miért nem a sok munka miatt sírás határán lévő szerelme fuvarozta haza Enikőt?

“Péternek én magam mondtam, hogy emiatt, miattam ne mondja le az óráit. Egyszerűen nem szerettem volna. Remekül éreztem magam. Ebben a tatai kórházban tb-alapon műtenek, csak az extra szolgáltatást kell kifizetni. Hihetetlen, milyen rend és fegyelem van ott, a szabályok mindenkire vonatkoznak. Kulturált intézmény, jó látni, hogy ilyen is van.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.