Szórakozás

Som-Balogh Edina második gyermekét várja

A színésznő első gyermeke, Noel most kezdte el az óvodát, de szülei már régóta szerették volna meglepni egy kistesóval. Som-Balogh Edina a Story magazinnak árulta el, hogy ez az álmuk most valóra válik, ugyanis második babájával terhes. A kicsit tavaszra várják, de a nemét egyelőre ők sem tudják.

A Barátok Köztben időnként felbukkanó Edina arról is beszélt, hogy nehezebben viseli a mostani várandósságot, mint az elsőt, de a legfontosabb számára az, hogy gyermeke egészsége és túl vannak már a 12 hetes vizsgálaton. A színésznő ugyanis a közelmúltban elveszített egy magzatot, amiről eddig snekinek sem mesélt.

Tavaly sajnos elvesztettük egy kisbabánkat a harmadik hónap előtt. Megviselt az az időszak, nehezen tudtam feldolgozni, hogy ez velünk megtörténhet. De aztán rá kellett jönnöm, hogyha a baba nem áll készen az érkezésre, akkor nem tudunk mit tenni. Aztán kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködés okozta a problémát. Így hamar megkaptam a szükséges hormonokat, amelyek segítettek abban, hogy a szervezetem újra a régi legyen és megfoganhasson egy újabb gyermek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik