Szórakozás

Som Lajos: Az Orion csillagkép 7. főpapja vagyok

24.hu
24.hu

2016. 09. 14. 19:29

Korábban a témában:

A néhány hét múlva 69. születésnapját ünneplő zenész nem csak zenésztársai beperlésével foglalkozik mostanában. Som Lajosnak ugyanis küldetése van, úgy gondolja ugyanis, hogy ő az Orion csillagkép hetedik főpapja. Minderre akkor jött rá, amikor évekkel ezelőtt Egyiptomban járt, ahol az egyik piramis belsejében található szarkofágba befeküdve töltött 12 órát.

Én gyakorlatilag az Orion csillagképének vagyok a 7. főpapja. Amikor én megjelenek a nagy főpap előtt, aki az itt belátható civilizációnak a főpapja, akkor nekem úgy kell köszönteni, hogy (elnézést kérünk, de ezt halandó emberként nem tudjuk visszaadni írásban – a szerk.) Ott kapok információt, hogy miként kellene, mert nem véletlenül, hogy ez a civilizáció ez úgy működik, ahogy tulajdonképpen működik. Mindenféle gyengeségével együtt

– mesélte Som Lajos, aki azt állítja, hogy háromszor 350 évig fog élni. Ennyi időre elegendő terve van, és azt kéri, senki ne aggódjon érte. Ő boldog és készül a nagy visszatérésre a színpadon.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.