Szórakozás

Liptai Claudia: A pénztáros is bejár terhesen dolgozni

Szeptember 14-től szerda esténként újraindul az Activity, ezúttal a SuperTV2-n “Extrém Activity” címmel, Liptai Claudia vezetésével.  A változatlan alapszabályok mellett a játékosoknak nehezített terepen kell mutogatniuk, rajzolniuk vagy éppen körülírniuk a feladványokat: van akit a levegőbe lógatnak, van akit két izomember próbál földre küldeni játék közben. Az első játéknapon az egykori sorozatszereplők – Csomor Csilla, Deutsch Anita és R. Kárpáti Péter – mérkőznek meg a szépségkirálynőkkel: Kárpáti Rebekával, Kulcsár Edinával és Polgár Krisztával .

Web

A várandós műsorvezető a ma reggeli Mokkában – ahol egyébként Czippán Anett meglepetésére úgy konferálta fel, hogy első gyermekét várja – mesélt bővebben új műsoráról és arról, a híresztelésekkel ellenben nem veszélyeztetett terhes, és rendkívül jól bírja a sok munkát, amiben kollégái is segítségére vannak.

Claudia arról is beszélt, hogy mivel neki ez a munkahelye, természetes számára, hogy amíg egészségi állapota engedi, dolgozik; hiszen véleménye szerint a pénztáros sem teheti meg, hogy terhessége miatt ne végezze el a munkáját.

A Sztárban sztárban is zsűriző Liptai azt is elárulta, kisfia “nagyon rendes”, viszont azt nem engedi, hogy sokat egyen; ennek köszönhetően pedig – első terhességtől eltérően – súlyfelesleget sem szedett magára a várandóssága eddig eltelt ideje alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik