Szórakozás

VV Viki: Utólag már látom, hogy Mici ellen nagyobb esélyem lett volna

Vasárnap este lezajlott a Való Világ powered by Big Brother első párbaja. A 7 jellel kiválasztott Viki a gyengének gondolt Lórit hívta ki, de döntését azóta megbánta. A srác ugyanis 60%-40% arányban győzött. A villa második kiköltözőjével és első párbajvesztesével beszélgettünk.

Mit gondolsz mi vezetett a kiesésedhez és kit kellett volna kihívnod Lóri helyett, hogy bent maradj?

Senkinek sem tetszett a villában, amikor berúgtam és nyilván a tévénézőknek sem, ráadásul nem egyszeri alkalom volt. Ez lehetett az egyik ok. A másik, hogy utólag már látom, hogy inkább Micit kellett volna párbajra hívnom, ellene nagyobb esélyem lett volna. Amikor kiestem, a barátaim meséltek dolgokat és kiderült számomra is, hogy Evelin egy szarkavaró és nem pontosan úgy történtek a dolgok Lórival, ahogyan azt ő előadta.

Kit tartottatok a legerősebbnek a villában és kit a leggyengébbnek?

Mindenki úgy gondolta bent, hogy Tivy a legesélyesebb, egyrészt, mert ő már a videóinak köszönhetően rendelkezik egy nagy szavazótáborral, másrészt folyton csinálja a show-t, de Zsolti is esélyes lehet. A következő kieső pedig Ati lesz szerintem.

Hogy telt az első estéd a párbaj után?

Nem voltam sehol bulizni, nem is vágytam most rá. A családommal és a barátaimmal beszélgettem, aztán aludtam egy nagyot.

Mi lesz ezután? Mik a tervek?

Egyelőre még nem tudom, de szeretném minél jobban kihasználni azt, hogy szerepeltem a műsorban. Eleve azért jelentkeztem, mert nagyon unalmas volt az életem, ki szerettem volna lépni a komfortzónámból. Sajnálom, hogy elsőként estem ki és kevés időm volt arra, hogy megmutassam magam, de nem akarom elszalasztani a lehetőségeket, nyitott vagyok mindenre. Jó, dj-nek azért nem állok és felnőtt filmekben sem tervezek játszani.

Biztos elég ismertséget szereztél a nagy célokhoz? A BeleValó műsorvezetői, Győzike és Aurelió rendszeresen kevertek Vivivel.

Nem hiszem, hogy ez számít, nem ők fogják meghatározni a jövőmet. Én bízok a legjobbakban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik