Szórakozás

Parádésan folytatódik az Intim Torna Illegál balhéja

Nem csitulnak az indulatok, sőt, egyre szórakoztatóbban alakul az egyik legnépszerűbb magyar zenekar körül kialakult balhé.
Az egész ügy azzal kezdődött, hogy a zenekar vezetője, Kiss Sándor vasárnap bejelentette, hogy a frontember elhagyja az együttest, és az Intim Torna Illegál átalakul, illetve új tagokkal bővül. Aztán jött az igazán magyaros fejlemény: a zenekar gitárosa szintén Facebookon írta ki, mennyire megdöbbent azon, hogy Photoshoppal vágták le a fejét. És most megérkezett az együttes (egyik részének) közleménye is, melynek a következő címet adták:

Az Intim Torna Illegál 9/11-e
Döbbenten láttuk az Intim Torna Illegál Facebook oldalán a vasárnap reggeli bejegyzést, melyet a zenekar korábbi tagja, Kiss Sándor tett közzé, visszaélve az Intim Torna Illegál nevével. Tekintettel az általa terjesztett, valótlan és félrevezető információkra, ezúton szeretnénk röviden tisztázni, mi is történt a zenekar körül az elmúlt időszakban.

Mindenekelőtt szeretnénk a rajongókat megnyugtatni, hogy a zenekar oszlopos tagjai nem váltak ki, ellenkezőleg: Kiss Sándor nélkül folytatjuk tovább. Sándor – legnagyobb sajnálatunkra – az elmúlt időszakban olyan magatartást tanúsított, amely sem a zenekar szellemiségével, sem az egymás iránt érzett tisztelettel nem egyeztethető össze.

Kiss Sándor a fentiek ellenére jelenleg egy személyben kezeli az Intim Torna Illegál Facebook oldalát, hiszen 3 hónappal ezelőtt kitiltotta onnan a zenekar tagjait. Az azóta ott megjelent bejegyzések – beleértve a vasárnap reggelit is – nem a hivatalos zenekari álláspontot képviselik, hanem Kiss Sándor egyszemélyes véleményét, kommunikációs hadjáratának részét képezik.

A jó hír, hogy Janó, Peti és Ádám együtt folytatja a munkát és hamarosan újra találkozhatunk a koncerteken. A zenekar híreit az intimtornaillegal.hu weboldalon, és az újonnan létrehozott www.facebook.com/intimtornaillegalofficial oldalon olvashatjuk.

Intim Torna Illegál zenekar

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik