Szórakozás

Kicsit megsértődött a nő, amikor meglátta, hogy a férje a neten árulja őt

Első dühében Simon O’Kane fogta magát, és eladásra hirdette meg feleségét az eBayen. A 33 éves yorkshirei férfi azért döntött úgy, hogy mint egy használt autót, aukcióra bocsájtja Leandrát, mert az asszony szerinte nem volt túl együttérző, amikor ő rosszul érezte magát.

„Használt, de van benne még néhány jó mérföld, a karosszéria és festés még mindig kitűnő kondícióban, és ezt-azt tud a konyhában is. Néha azonban nagyon zajos, és ezt általában csak új, és drága fémalkatrészek rendelésével lehet orvosolni” – írta a férfi az eBayen és hozzátette, egy fiatalabb modellt hajlandó beszámítani a kialkudott vételárba.

Simon és Leandra O'Kane (fotó: Facebook)
Simon és Leandra O’Kane (fotó: Facebook)

O’kane szerdán este tette fel a hirdetést, 27 éves felesége pedig csak napokkal később, a lehető legrosszabb módon szembesült vele: a kollégái mutatták meg neki. „Annyira dühös voltam, hogy meg tudtam volna ölni! A munkahelyemen mindenki látta a hirdetést, és szétröhögték magukat. Ráadásul, pont azt a szörnyű fotót választotta” – füstölgött Leandra.

Férje gyengélkedésével kapcsolatban a nő kifejtette, hogy az szerinte szimpla hiszti. „Egyszerűen hipochondriás, mindig panaszkodik, hogy rosszul érzi magát, aztán elmegy az edzőterembe, és ott tölt 3-4 órát. Mondtam neki, ha edzeni tud, akkor egyáltalán nincs szüksége gondoskodásra” – mondta Leandra.

A nő haragját csak az enyhítette némileg, hogy egész szépen jöttek a licitek, amíg az eBay el nem távolította a hirdetést. A legnagyobb ajánlat majdnem 66 ezer font (kb. 24 millió forint volt). Leandra szívesen ábrándozik arról, hogy meddig ment volna a licit, ha a netes óriás lassabban reagál.

Simon elárulta, hogy kapott perverz üzeneteket néhány licitálótól, de a túlnyomó többség azért értette a poént. És a legfontosabb, hogy végül Leandra is meglátta a sztori humoros oldalát. Különsen miután Simon elmondta neki, hogy valójában nem adná el semmi pénzért.

 

(Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik