Szórakozás

Szabó Zsófi párját nem zavarja a hiszti

Egyre nagyobb a feszültség az RTL Klub celebpárokat versenyeztető műsorában, a Nyerő Párosban, ahol már Szabó Zsófinál is eltörik időnként a mécses; így volt ez a játék egyik legutóbbi feladatánál is. Vőlegénye, Zsolti azonban jól viseli szerelme kiborulásait, a Borsnak adott interjúban is védelmébe vette a műsorvezetőt, akivel hamarosan megtartják majd az esküvőt is.

Web

“Zsófi akkor hisztizik, amikor pánikba esik, ha olyasmivel találja szemben magát, amit még nem csinált és gyorsan kell megoldania. Ez is ilyen helyzet volt, nem mérte fel az időt, kapkodott, nem figyelt rám. A hétköznapokban teljesen nyugodt, szelíd nő, persze ilyen stresszhelyzetbe, mint a játék alatt, nem szoktunk kerülni. Ha hisztizett, ha nem, ez a verseny még jobban megerősített minket abban, hogy tökéletes és harmonikus a kapcsolatunk” – mondta el Kis Zsolt, de maga Zsófi is úgy érzi, csak jót tett nekik a sok közös megpróbáltatás.

“Nagy volt a tét, a megfelelni akarás. Szerettem volna a versenyben jól teljesíteni Zsolti előtt is. Persze a hétköznapokban is vannak kis civódásaink, vitáink, ami szerintem egészséges. Meg kell tanulni kezelni egymást. Zsolti is, én is versenyző típus, ezért is nagyobb a nyomás, a feszültség, de ezt a játékot éppen ezért találták így ki. Receptre írnék fel egy ilyen versenyt minden párnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik