Szórakozás

Nem véletlenül nincs most képernyőn Jakupcsek Gabriella

Hónapok óta nem jelentkezett állandó műsorral a köztévétől elküldött neves tévés, de ez korántsem jelenti azt, hogy Jakupcsek Gabriella nem dolgozik. Ugyanis éppen könyvet ír, amelynek az ötletét kislányának, Emmának köszönheti. Minderről pedig a Blikk ír, ahol a műsorvezető mesélt is a készülő művéről.

Web

“A hírekkel ellentétben nem botránykönyv készül, hiszen távol áll tőlem az, hogy megalázzak vagy nyilvánosan kényelmetlen helyzetbe hozzak bárkit is. Természetesen a véleménynyilvánítás benne lesz ebben a könyvben, de mint riporter alapvetően kérdéseket teszek fel. De a megközelítés is teljesen más, mint amelyre esetlegesen sokan számítottak.

A könyv alapötlete az, hogy miként magyarázza el egy ember, egy szülő a gyerekének az élet történéseit, azt, ami zajlik körülötte, körülöttük. Mit adok át a gyerekemnek abból a leckéből, amelyet kaptam, és amelyet még egy felnőtt ember is nehezen ért meg. A nyár nagyjából ezzel telt, és még folytatódik is a munka ezekben a hetekben. Ha minden jól sikerült, akkor október végén már a kezükbe is vehetik a könyvet azok, akik kíváncsiak rá” – mondta el a lapban Jakupcsek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik