Szórakozás

Kicsi Óriások: Tóth Vera csapata kapta a legtöbb pontot

Beindult a pontgyűjtés szombat este az RTL Klub vadonatúj tehetségmutató show-jában, a Kicsi Óriásokban. A Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri egyesével értékelte és pontozta a gyerekeket, ezeknek a pontoknak az átlaga számított bele a csapatok összteljesítményébe.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A gyerekek rengeteget készültek a Kicsi Óriások Akadémiáján, aminek eredményeképp például Ricsi és Dorina, a Fenegyerekek csapatának táncosai például majdnem a maximális pontszámot kapták meg a zsűritől.

Web

Az este folyamán minden versenyző részt vett egy-egy úgynevezett extra-produkcióban is, amelyért kategóriánként egy-egy plusz pontot gyűjthettek be a gyerekek a csapatuknak.

Az énekesekkel Mező Misi és Lotfi Begi adott elő egy dalt, míg a táncosok és a kistehetségek is egy-egy közös produkcióval lepték el a színpadot.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az énekes extra-pontot Peti (és a Kisördögök) zsebelte be, a kistehetség kategóriában Vivi (és a Vagányok), a táncosok közül pedig Eszti és Zsolti (és a Lázadók) kaptak plusz egy pontot a zsűritől, felforgatva ezzel a már kialakult eredményt.

A legtöbb pontot végül Tóth Vera és csapata, a Vagányok gyűjtötte be. A második helyezést Oláh Gergő és csapata, a Fenegyerekek szerezték meg, a harmadik helyen Kovácsovics Fruzsina és Kisördögök, a negyediken Kiss Ramóna és a Lázadók, míg az ötödiken Molnár Tibi és a Torpedók végeztek.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Jövő héttől pedig már nagy lesz a tét a Kicsi Óriások színpadán, hiszen egy időre búcsúznia kell majd a műsortól annak a csapatnak, amelyik az utolsó helyen végez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik