Szórakozás

Zsepiket elő: Katy Perry sírta el magát, pedig ő volt a jófej

Ellen DeGeneres műsorában egy, az orlandói lövöldözést túlélő férfival beszélgetett, aki elárulta, Katy Perry Rise című dalát hallgatta megállás nélkül, hogy feldolgozza a melegbárban történt júniusi mészárlást. DeGeneres megkérdezte tőle, találkozott-e már Perry-vel, mire ő nemmel válaszolt, a műsorvezető pedig visszakérdezett: „És akarsz?".

Tony Marrero el sem hitte, mi történik, ugyanis a színpad mögül előjött az énekesnő, akinek már akkor könnyesek voltak a szemei, de a hosszú ölelkezés miatt el is sírta magát.

Mindketten remegünk, te jó ég

– mondta a túlélőnek, miután leültek, majd kiderült, ő jelezte, hogy szeretne részt venni a show-n, miután hallotta a férfi történetét.

Szeretnék neked köszönetet mondani. A Rise dalszövege az első, kórházban töltött naptól kezdve egészen mostanáig segítettek nekem túljutni a dolgokon

– mondta Marrero, mire az énekesnő azt válaszolta, köszöni, hogy “fény” lehet. Ha még most sem könnyeztek, akkor elmondjuk azt is, hogy

amikor Perry megtudta, hogy a túlélő filmet készítene, és emiatt művészeti iskolában szeretne továbbtanulni, felajánlotta, hogy fizeti az első évi tandíját.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik