Szórakozás

Meginterjúvolták a kutyát, aki Ryan Goslingért rajong

A Tumblren rendszeresen lehet kérdezni hírességektől vagy ismert karakterektől az Answertime sorozaton belül. Július végén például Britney Spears-ről lehetett megtudni egy-két dolgot, most pedig a Mensweardog profil mögött álló személy adott ki eddig ismeretlen információkat a kutyáról, aki stílusosabb, mint az emberek nagy hányada.

Mivel a kutya blogja többnyire abból áll, hogy felöltöztetve pózol egy fal előtt, a legtöbb kérdés is erre irányult természetesen. Kiderült, három dolog elengedhetetlen minden fotózáshoz: a mogyoróvaj, jó zene, és az, hogy hízelegjenek neki. Kedvenc tervezői Hedi Slimane és Haider Ackermann, amikor pedig a szépségrutinjáról kérdezték, azt felelte:

természetes olajokból készült samponnal fürdik, és miután megszárította és kifésülte magát, bergamottból készült spray-vel fújják le. Ezen kívül igyekszik odafigyelni arra, mit eszik, hogy rendszeresen mozogjon és eleget igyon.

– válaszolta, majd hozzátette: nincs titok, csak kemény munka.

Az őszi divatban leginkább a rétegezést szereti (például fehér vagy krém színű felső, flaneling és bőrdzseki), kedvenc mémje pedig az élete. Apropó fotózás: maga a művelet 1-2 órát vesz igénybe (ennyi idő alatt állítják be a fényeket, a kamerát és választják ki a ruhákat), ezután következik ő. Általában 10-15 percet tölt a puffon, utána megmasszírozzák és jutalomfalatot is kap.

http://mensweardog.tumblr.com/post/149321274050/when-youre-the-best-dressed-guy-in-the-office

A népszerű mémre utalva természetesen azt is megkérdezték tőle, hogyan hordja a nadrágot. Röviden: nem visel. Hosszabban: egy kutyáknak készült nadrágon kell lyuk a faroknak, és még egy, hogy tudjanak pisilni is – éppen ezért majdnem úgy néz ki, mint egy pornós alsó, éppen ezért nem is erőlteti. Jelenlegi kedvenc darabja egy Schott bőrdzseki, legnagyobb inspirációs forrása pedig – nem nagy meglepetésre, hiszen eddig is tudtuk – Ryan Gosling, akivel egyszer szeretne találkozni is.

Legjobb barátja a tükör, és az is kiderült, hogy S-es férfiruhákat hord, de ha egész alakos képeket készítenek róla, akkor egy szabó segít ráigazítani az adott darabot. Nevét pedig (Bodhi) Patrick Swayze Holtpontban játszott szerepe után kapta.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik