Szórakozás

Végre eldőlt, kihez kerül Madonna fia

2015 decembere óta nem tudott megállapodni Madonna és Guy Ritchie, hogy kihez kerüljön fiuk, Rocco, most azonban végre pontot tettek a történet végére.

A 16 éves fiú felügyeletének részleteiről semmit nem árultak el, azt viszont Lucian Chalfen bírósági szóvivő megerősítette, hogy szerdán döntést hoztak az ügyben. A konfliktusok akkor kezdődtek, amikor Rocco tavaly decemberben bírósági végzés ellenére úgy döntött, hogy nem megy az anyjával élni New Yorkba, helyette inkább az apjával marad Londonban.

Az 58 éves énekesnő ügyvédje nem nyilatkozott, Ritchieé viszont igen, és elmondta: Rocco az édesapjával fog élni ezután is.

Hatalmas tragédia lenne a fiú számára, ha az értékes és egyébként gyorsan múló gyerekkorát továbbra is beárnyalná ez a vita. Mindkét szülő jobban járna, ha ezt az időt inkább az érett gyerekükkel töltenék

– mondta a bíró.

Madonna és Ritchie egyébként 2000-ben házasodott össze, 2008-ban azonban szétmentek, akkor pedig úgy egyeztek meg, hogy Rocco az édesanyjával él majd – ő viszont anyja világkörüli turnéja alatt úgy döntött, inkább a másik szülőjével élne.

The son

Guy Ritchie (@guyritchie) által közzétett fénykép, 2015. Aug 11., 14:07 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik