Szórakozás

Nyerő páros: Pumped Gabóékra többször is rányitottak szex közben

A Bors igazi szenzációként közölte a hírt, szerkesztőségükbe eljuttattak egy szexvideót, amelynek főszereplői a Nyerő páros játékosai, Pumped Gabo és barátnője, Ági. Kiderült azonban, hogy a páros tagjai nem igazán szégyellik a dolgot, ráadásul nem ez az egyetlen felvételük, amit otthon készítettek magukról.

Privát célra mi gyakran készítünk ilyen házi videókat, nem csak az otthonunk különböző pontjain, autóban, szabadban is. Gyakran visszanézzük őket, szórakozunk rajtuk. 2016-ban egy ilyen videó már nem kell, hogy meghökkentő legyen. Az interneten, a valóságshow-kban ugyanezt látják az embe­rek. Jó, boldog nem vagyok, hogy ez valahogy hozzátok jutott, de vállaljuk, ezek is mi vagyunk

– mondta el Gabo, mire párja bevallotta, hogy egyszer valóban továbbküldte valakinek az említett felvételt. Sőt, Ági arról is mesélt, hogy a celebreality villájában – ahol eredeti szokásaikhoz híven, naponta töbször is lefeküdtek egymással – előfordult, hogy rájuk nyitottak.

Többször le is buktunk már, volt, hogy a legkeményebb részeknél ránk nyitottak. Az egyik aktusunkat fel is vettem. De a televízióban még nem láttam viszont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik