Szórakozás

Nagyon olcsón kiadó a Hitlerre emlékeztető ház

A ferde tető és az előtető miatt kicsit nácivezérszerű.

Kiadó az a walesi ingatlan, amit a legtöbben csak Hitler-házként ismernek. Nem mintha bármi köze lenne a Harmadik Birodalom vezéréhez (bár a Luftwaffe kis híján lebombázta)(mármint az ingatlant), pusztán arról van szó, hogy a Swansea külvárosában, Port Tennantban található épület – egyeseket legalábbis – Adolf Hitlerre emlékeztet. A ferde tető a hajra hajaz, az előtető pedig a jellegzetes kis náci bajuszkára – a két ablak pedig a két szem.

Nézzük csak:

Getty / YouTube
Getty / YouTube

(a döbbenetes hasonlóság miatt meg kell jegyeznünk, hogy a kép bal oldalán látható a náci vezér, a jobbon pedig az épület).

A majdani bérlő a helyi árakat tekintve rendkívül olcsón juthat az ingatlanhoz: mindössze heti 85 fontot (heti 30.000, azaz havi 120 ezer forintot) kell leszurkolnia, hogy ott lakhasson.

A tulaj a brit Metro újságnak elmondta: nem is merne többet kérni egy ilyen kétes hírnevű épületért; nyilván nem büszke arra, hogy sokan így hívják. Ráadásul a név egy vicces kedvű ember miatt terjedt el, aki évekkel ezelőtt észrevette a „hasonlóságot”, és feltöltötte az internetre, ahol rengetegen megosztották.

A tulaj azt is elmondta, hogy az előző albérlő 10 évet töltött a házban, és egyszer sem panaszkodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik