Szórakozás

Lilunak sikerült rendbe hoznia a házasságát

A műsorvezető magánélete úgy tűnik, visszatért a normális kerékvágásba. Lilu még épp a VV hetedik szériájában dolgozott, amikor kiderült, hogy házassága válságba került. Egy-másfél évvel ezelőtt arról szóltak a pletykák, hogy szétköltöztek és új párra találtak. A híreszteléseket azonban mindig cáfolták, és elmondták, hogy dolgoznak házasságuk megmentésén.

Egy barátjuk most elmondta, hogy sikerült megoldani a problémákat, sokat javult a viszonyuk, különválásról pedig soha nem is volt szó.

Tévesek voltak azok a hírek, hogy akkoriban Laci elköltözött otthonról. A lapok olyanokat írtak, hogy Lacinak van egy legénylakása, és a hét nagy részét ott tölti, ezzel szemben pont az ellenkezője igaz, összesen nem aludtak külön ebben a másfél évben három napot. Nem akarták, hogy a kisfiuk bármit is érezzen ebből az egészből, végig ez volt a céljuk. Lilu és Laci – most már kimondhatjuk – igenis együtt vannak. A kapcsolatuk természetesen még nem olyan felhőtlen és tökéletes, mint amikor egymásba szerettek, de lényegesen jobb, mint a házasság válságának kezdetén

– mesélte a Bors informátora, akinek állításait a tévés kollégák is megerősítették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik