Szórakozás

Perre készülnek a mulatós sztárok

24.hu
24.hu

2016. 09. 05. 09:17

A Sláger Tv több szereplője is azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nem kapták meg a jogdíjakból nekik járó pénzt. Az állítólagos károsultak között van Jolly, aki azt mondja, a csatornánál töltött öt éve után a mai napig nem kapott jogdíjakat. A hiányzó összeg szerinte visszamenőleg több tízmillió forint.

Galambos Lajos kapott kifizetést, de állítása szerint csupán ötezer forintot a tavalyi év után.

“Nem én vagyok az egyetlen, aki nem kapta meg a jogdíjakat, én is készítettem a csatornának egy próbaműsort, a Szuperbuli adásokat is sugározták, és az után sem fizettek. Ha jól tudom, Fásy Ádámhoz körülbelül 150 zenész tartozik, én is összefogom a dáridósokat, és javasolni fogom, hogy alakítsunk pertársaságot”

– sorolta a mulatós­sztár, akivel Fásy Ádám is egyetért:

“Nem bántom a Sláger ­Tv-t.­ A mi cégünk sztárokat képvisel, a szerződésükben benne van, hogy a szerzői jogdíjakat befizetik utánuk. Én ezt nem vonom kétségbe, de a sztárok valami technikai okból kifolyólag mégsem kapták meg a pénzüket.”

A Blikk cikkében a Sláger Tv sajtóosztálya is reagált, szerintük lejáratókampányról van szó.

“A Sláger Tv nemcsak a román, hanem a magyar közös jogkezelők részére is fizeti a jogdíjakat. A jogdíjak meghatározásában, azok kifizetésében a médiaszolgáltatóknak nincsen semmilyen szerepe, illetve befolyása. Ismételten megerősítjük, hogy a Sláger Tv-nek érvényes szerződései vannak a közös jogkezelő szervezetekkel, a vonatkozó kötelezettségeinek mindenben eleget tesz, semmilyen jogdíjtartozása sincs, emiatt a Sláger Tv-nek az a véleménye, hogy ez az egész egy lejárató kampány.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Wikileaks founder Julian Assange raises his fist prior to addressing the media on the balcony of the Embassy of Ecuador in London on May 19, 2017.
Ecuador urged Britain today to "grant safe passage" out of the country to WikiLeaks founder Julian Assange after Sweden dropped a warrant that drove him to take refuge in Ecuador's London embassy. / AFP PHOTO / Justin TALLIS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.