Szórakozás

Balhét csapott Ferihegyen Samantha Fox

Samantha Fox pénteken érkezett Magyarországra, hogy fellépjen a Miskolci Sörfesztiválon, de az őt kísérő ötfős stáb egyik bőröndje elveszett a Liszt Ferenc repülőtéren. A poggyász miatt riasztani kellett a tűzszerészeket, a híresség pedig kisebb balhét csapott a hosszú várakozási idő miatt.

“Samantha Fox láthatóan kissé fáradt volt, ezért is viselte nehezen a várakozást. Hogy finoman fogalmazzak: kicsit hisztis volt. Hangosan veszekedett menedzsereivel, számonkérte, miért kell ennyit várni. A tűzszerészek azonnal elszállították átvizsgálásra a bőröndöt, először kutyákkal vizsgálták meg, majd átvilágították, és úgy tudom, ki is nyitották. Nagyjából másfél óra múlva kaphatta vissza Samantha Fox egyik munkatársa”

– mondta a Blikknek egy szemtanú, aki úgy emlékezett: a problémát először az okozta, hogy későn jött a világsztárt szállító kisbusz, majd amikor megérkezett, sebtében bepakoltak, csakhogy az egyik bőröndjüket, amit hátrahagytak, időközben elvitték.

Maga a fellépés – amelyet szombat éjszaka tartottak – a beszámolók szerint kitűnően sikerült, a sörfesztivált szervező Hajdú Péterhez a csomaggal kapcsolatos kálvária híre már el sem jutott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik