Szórakozás

Majka: Nem elegáns belerúgni Nóriba

Néhány hete Sebestyén Balázs interjút adott a Forbes magazinnak, ahol saját karrierje és sikerei mesélése között, megint betalálta néhány rosszindulatú megjegyzéssel egykori kolléganőjét, Ördög Nórát. Úgy tűnik, a műsorvezető még mindig nem tudta feldolgozni, hogy Nóri átigazolt a TV2-höz. Sértő megjegyzésein még Friderikusz Sándor is kiakadt, aki hosszasan értekezett a 24.hu-n Balázs viselkedéséről.

A Forbes-kifakadást követően vártam pár napot, hátha valaki a TV2-nél megelégeli ezt az egyszerre hetyke és pökhendi stílust, és rendreutasítja a szemtelenkedő urat. Mivel ez elmaradt, magam látom feladatomnak, hogy Ördög Nóra védelmére keljek. Ördög Nóra évek óta profi műsorvezető, akiről az a kialakult és megalapozott szakmai konszenzus, hogy abban a műfajban, amelyet választott, ma igenis ő a legjobb! Balázsnál történetesen kilométerekkel jobb!

– írta Friderikusz.

Most a Star Academyben ismét Nóra partnereként műsort vezető Majka mondta el a Borsnak nagyon diplomatikus véleményét az esetről. A rapper azt is hozzátette, hogy szereti Balázs stílusát, de a megjegyzése már túl ment egy határon.

Nóri elég nagylány, hogy megvédje magát. Másrészt nem akarok balhét generálni. Balázzsal jóban vagyok, de azt tartom: nem elegáns belerúgni Nóriba. A legutóbbi Forbesban nem is kellett volna szóba hozni, mégis belerúgott. De hangsúlyozom, Balázzsal jóban vagyunk. Kiváló pikírt humorú csávó. Szeretem, ahogy műsort vezet, a műsorait. Rendszeresen nem szoktunk találkozni, de beszélünk telefonon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik