Szórakozás

Kicsi Óriások: sírás, cukiságfaktor és túl tehetséges gyerekek

Elindult az RTL Klub új gyerektehetségkutatója. Az első, nem élő adásban pedig megalakult az öt csapat. Mindegyik csapatkapitány, Kiss Ramóna, Oláh Gergő, Tóth Vera, Kovácsovics Fruzsina és Molnár Tibi is három-három produkcióval kezdheti meg a versenyt.

A tehetségeket előzőleg énekes, táncos és ovis kategóriában castingolták, az előbbi két kategóriában a gyerekeknek párbajozniuk kellett, végül a háromtagú zsűri, Geszti Péter, Földes Eszter és Spáh Dávid döntött a sorsukról. Az ovis kategória koncepciója egyelőre még nem teljesen tiszta, de valószínűleg a valódi produktumok hiányában az volt a cél, hogy meglegyen a műsor cukiságfaktora a nagydumás apróságokkal.

Kiss Ramóna csapatával indult a műsor, akik a “Lázadók” nevet kapták. A Barátok Közt színésznője gyakorlatilag végigzokogta az összes versenyzőjét, annak ellenére, hogy állítólag megfogadta, nem fog ilyet tenni.

Oláh Gergő a “Fenegyerekek” csapatával kezdi meg a versenyt.

Tóth Vera “Vagányok” csapatának énekes párbaja meghozta a műsor drámai csúcspontját is, merthogy kell ilyen is. Szandra és Cili közül az utóbbi került ki győztesen, míg a szintén nagyszerűen éneklő Szandrát azért ejtették ki, mert túl felnőttesnek tartották a megjelenését és a kisugárzását ehhez a mezőnyhőz. Geszti egyenesen azt mondta neki, hogyha a csatorna másik tehetségkutatójába egyszer visszakerül mentorként, biztosan továbbjuttatja.

Kovácsovics Fruzsina “Kisördögjei” is fejtörést okoztak a zsűrinek. Sokat vacilláltak két táncosfiú között, végül a keményfiús álarcot viselő Olivér került a csapatba, aki azonnal elsírta magát a döntés hallatán.

Trap kapitány azaz, Molnár Tibi a “Torpedókkal” indul el a versenyben. Ovis versenyzőjéről kiderült, hogy imádja Sebestyén Balázst. Az egyik farsangján is ő akart lenni, de végül Pókembernek öltözött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik